Bipolars

Fòrum sobre el Trastorn Bipolar de l'ABC


No estás conectado. Connectat o enregistrat

La doble maledicció/benedicció de la bipolaritat

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

Irene

avatar
Diamant
Diamant
Potser si canvies alguna cosa del tractament, no estic dient medicació, sino de la psicoteràpia, tinguis una altra visió.
A mi m'està anant bé lo de la relaxació profunda. Ja no tinc ansietat. Estic baixant de pes i tot.
Ja m'ho va dir la psicòloga q m'aniria bé.
Com et va a la feina?

Salut i peles!!! Very Happy

Veure perfil de l'usuari

Irene a mi també em passa, pero generalment tiro a la melangia, a la tristor.
Blai, doncs a mi em passa que tinc por de recaure, ho tinc molt present, 20 anys amb tristor, depres, i 2 episodis de mania pesen bastant.
porto 3 anys d'eutimia, pero penso, no se vosaltres, que es fictica, dons el trastorn, la por de recaure em condiciones bastant, evito situacions, l'estres de conflictes, discussions (això diuen que ho hem de fer, que no ens és bo)...
Tanmateix us diré que tinc una amiga amb tractament i dos ingressos i fa 30 anys que no ha tingut cap recaiguda important!...això m'alegra, però em sento limitada per l'ansietat, les pors, la inseguretat, les indecissions.....no se si ambe us passa

salutttttt
Irene escrigué:El que em passa a mi és que quan arriba el bon temps em passo a la hipomania, però quan arriba la tardor estic més aviat "down".
És matemàtic.

Salut i peles!!! Very Happy

Veure perfil de l'usuari

Irene

avatar
Diamant
Diamant
El que em passa a mi és que quan arriba el bon temps em passo a la hipomania, però quan arriba la tardor estic més aviat "down".
És matemàtic.

Salut i peles!!! Very Happy

Veure perfil de l'usuari

Blai


Plata
Plata
No sé a vosaltres, però a mi em passa que quan estic bé quasi deixa de ser important que abans hagi estat malament i que sàpiga que hi tornaré a estar: estic bé i tot és fantàstic, suportable i no suposa un gran problema... És com una mena d'amnèsia emocional: no oblido com ho he passat de malament però ni el record ni la certesa de que tornaré a trobar-m'hi tenen tanta importància com es podria suposar. Això és un gran aventatge, ja que em permet gaudir molt més de les bones èpoques que si no deixés d'estar infeliç per la vinguda inminent de les dolentes... Però és clar, el mateix passa quan estic malament: ni el record de les bones èpoques, ni la certesa de que tornaran tenen la més mínima importànicia. És ben bé com si tota la meva vida passada i tota la que està per venir fossin igual de desagradables, buides i doloroses.

Veure perfil de l'usuari

Contenido patrocinado


Tornar a dalt  Missatge [Pàgina 1 de 1]

Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum